Bookstagram

22.09.2015 kl. 13:05Jag älskar instagram-konton med klara teman, och bok-instan är bland de mest frekventa i mitt flöde. Så det var inte konstigt att jag nu till slut fallit för frestelsen att göra min insta till en dokumentation för min läsning! Jag är inte så mycket för att skriva om mitt liv och min vardag och heller inte särkilt bra på att hitta spännande saker att fotografera, selfies ger mig prestationsångest (och min selfiefunktion är värdelös...) och min mat ser typ aldrig bra ut på bild... summa sumarum, böcker kan jag!

Det känns väldigt kul och inspirerande att vara en del av det stora läsande instagramcommunityt. Jag föredrar ljusa flöden med en eller ett par böcker i centrum, vilket mitt konto också kommer att spegla. Böckerna på bilden ovan är bara en bråkdel av dem jag har i mitt ägo som ännu väntar på att bli läsa (ja, med undantag av Gaiman, som jag lånat). Jag räknade någon gång ut att jag hade över hundra olästa böcker i min hylla... har dock rensat en del sen dess och gett bort/lagt undan sådant som jag kanske inte är så intresserad av mera (host Lars Noréns dagböcker host).

Följ mig om ni vill! Jag heter juliadesdemona

Kommentarer (5)
Men jag älskar dina rosor och selfies! Hoppas de inte ryker helt pga gör min dag varje gång
Alicia22.09.15 kl. 15:18
aww fina du!!! någon ros och selfie kan jag väl smyga in! <3
22.09.15 20:25
följer ju så klart din insta sen innan och ville bara säga att gillar denna nya inriktning megamycket!
chrissy24.09.15 kl. 11:49
hurra tack!
28.09.15 15:45
Looking for Alaksa alltså... Den är magisk! Och förutom böckerna så gillar jag blom-temat på din Instagram, väldigt fint :)

/Den svenska bloggaren från bloggträffen igår
Jennifer - Globetrotter & Dreamer24.09.15 kl. 13:04
åh tack :) ser fram emot att läsa den ja!
28.09.15 15:45
Jag läste nyss Cirkeln, gudars så bra den var! Ska beställa fortsättningen också :D jag gillar också insta-konton med ett tema, själv blandar jag dock friskt och lägger dit vad som faller mig in. Har tänkt att jag skulle hålla mig till ett tema men orkar inte, blir så myclet prestation då :P
Astrid29.10.15 kl. 00:19
jag hade också så förut, väldigt blandade bilder. sen försökte jag med naturtema men fick prestationsångest, alla jag följer som tar naturbilder är så otroligt begåvade. böcker är mera min grej, då behöver egentligen inte bilden vara så perfekt :)
29.10.15 17:30
Vilken härlig blogg du har förresten! :)
Astrid29.10.15 kl. 00:19
åh tack, vad fint sagt!
29.10.15 17:31Julia, Helsingfors.
Jag skriver och läser och skriver om det jag läser.

Läser just nu


 
 

 Read the Printed Word!

Läst 2017

18. Dödsdalsdansösen (2)
17. You (4)
16. Ormbunkslandet (3)
15. The Hate U Give (4)
14. De kommer att drunkna i sina mödrars tårar (3)
13. Behind Her Eyes (2)
12. History Is All You Left Me (3)
11. Det är något som inte stämmer (2)
10. Tony & Susan (2)
9. Story of Your Life (novell) (3)
8. Tripprapporter (3)
7. De Polyglotta Älskarna (2)
6. Stalker (1)
5. Sandmannen (1)
4. Ihana Meri (4)
3. Tio över ett (2)
2. A Little Life (5)
1. Six of Crows (4)

Senaste kommentarer

Juli 2017

Kulturvis kulturlistaHej!

Maj 2016

Red Queen

April 2016

Det blev tyst

Mars 2016

Some madness doesn't act mad to begin with, sometimes it will knock politely at the door, and when you let it in, it'll simply sit in the corner without a fuss - and grow.Februaris böckerThis park, these chess tables, was Gaia's favorite place. It was her home in New York more than George and Ella's house ever would be.

Februari 2016

Någon som minns Identitet X?Men förälskelsen är total, även totalitär. Den omfattar allt man gör och tänker, därav dess skövlande kraft.Välkommen till LitterarumJanuaris böcker

Januari 2016

Hur kan man förklara den stora kärleken? Det jag återkommer till, när allt annat är sagt och tänkt, är att ingenting spelar någon roll. Det är så det känns med honom. Årssummering: 2015 i böckerThe strongest trees are rooted in the dark places of the earth. Darkness will be your cloak, your shield, your mother's milk. Darkness will make you strong.Death is the engine that keeps us running, giving us the motivation to achieve, learn, love, and create.

December 2015

Accursed creator! Why did you form a monster so hideous that even you turned from me in disgust?All I want for Christmas Plötsligt var sommaren så långt borta som om den aldrig hade funnits och det blev mycket lång väg mellan husen och var och en kröp in i sitt eget.Lördagslista; kläder, kyssar och chips.

November 2015

Monsters come in all shapes and sizes. Some of them are things people are scared of. Some of them are things that look like things people used to be scared of a long time ago. Sometimes monsters are things people should be scared of, but they aren't.Feminism för mig

Oktober 2015

InternetlistanWithout Katherine and without the Theorem and without his hopes of mattering, he had very little. But he always had books.Hon måste sätta sig en stund för hon blir yr och vill skratta, det är inte klokt, men det är väl så här det går till att få ett hem och make. En kvinnas lott. MatlistanAnd the secret garden bloomed and bloomed and every morning revealed new miracles

September 2015

BookstagramThese books gave Matilda a hopeful and comforting message: You are not alone.

Augusti 2015

Men om livet saknar mening utan barn, hur kan det då finnas mening om man har ett?Det är omöjligt att ta sig iland. Ön finns inte med på deras vita karta.Sverige, smink och sista sommarveckorna

Juli 2015

Som om inget dolde sig där, under de skyddande trädkronorna.Försvinna ut i rymden som en bortglömd, aldrig saknad satellit.Time after timeSocionomprogrammet, 210 studiepoäng

Juni 2015

SommarlistanMin mor sa: Kanske en dag, På andra sidan denna olyckliga lögn, möts vi och formulerar en fras, vi trodde bara var andra förunnadför vi åker inte samma buss, ni åker inte buss.Det låg förväntan och sorgsenhet i luften och månen vart stor och het i färgen. Filmerna jag såg i maj